ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerVIT ORG

BİLEŞİMİ w / w
Organik Madde % 31
Organik Karbon (C) % 14
Toplam Azot (N) % 1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 6

VIT ORG

 

Vit-ORG 

içeriğinde bulunan organik madde sayesinde topraktaki canlı mikro organizmaların faaliyetlerini sürdürebilmesine yardımcı olur. 

Üretimde Kullanılan Hammaddeler: Bitkisel Kaynaklı Materyaller.

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH Aralığı (%1'lik solüsyon w/w) 6-8
E.C. (1g/L) 400 µS/cm
Youğunluk (20 °C’de) 1,3 g/ml
Renk Koyu Kahve


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan, kabak vb.) 3-4 200-450 Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde
Kavun, karpuz, lahana 3-6 200-500 Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde
Endüstri bitkileri (pamuk, patates, şeker pancarı, ayçiçeği vb.) Dekara 250-400 cc Dekara 250-400 cc Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama.
Hububat Dekara 250-400 cc Dekara 250-400 cc Kardeşlenme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama.
Yapraklı Sebzeler 2-4 200-300 Transplantasyon sonrası.
Çilek 3-4 250-350 Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde.
Meyve Ağaçları 0,1-0,2 L/ağaç 300-500 Çiçeklenme öncesi ve sonrası hasattan 30 gün önce.
Bağ 3-5 250-300 Vejetasyon başlangıcında, ilk sürgünler açtığında, meyve büyütme döneminde.
Zeytin 3-5 200-300 Çekirdek sertleşme ve tane büyütme döneminde.
Fındık 1-2 Dekara 150-200 cc Birinci uygulama yapraklı dönemde, ikinci uygulama meyve döneminde.
Narenciye 2-3 150-300 Meyve büyütme döneminde.
Kesme Çiçekler 0,5-1 50-100 Her evresinde 20-25 günde bir uygulama. Transplantasyon sonrası.